För dig som tror att intressant B2B-innehåll idag har en avgörande påverkan på försäljning och marknadsföring 


 

Vår mission

 

Vi hjälper det B2B säljande företaget att driva konkreta resultat med hjälp av kostnadseffektiva verktyg inom content marketing/säljande innehåll, sociala medier och fastpris hemsidor. Vi hjälper även marknadsteknikbolag med teknikresurser som kombinerar insikter i marknadsprocesser med relevant programmeringskunskap.

 

En praktiskt partner - lojala resurser

Vi arbetar med allt det konkreta - från taktik till att lägga in rätt storlek på bakgrundsbilden på din YouTube-kanal. Eller med att konfigurera ditt inbound system. Med att koda din lösning där det behövs.

Ett team som hållit på med B2B Content Marketing länge

feverpitch grundades av Niklas Lohmann 2011. Innan feverpitch var Niklas Lohmann bland annat ansvarig competitive intelligence Connecta (www.connecta.se) och business intelligence Adcore,  marknads- och säljchef för ett antal mjukvarubolag, grundare av B2B-byrån Engage samt medgrundare och marknadschef för marketing-tech bolaget Vendemore (www.vendemore.com) som vuxit till ett globalt bolag inom Bisnode-koncernen (www.bisnode.se).

Idag är vi ett team med bred kompetens inom programmering, arkitektur, processuppsättning, video, copy, ljud, publicering, webb, print - där vi alla brinner för marknadsföring och marketing tech.