Här hittar du exempel på innehåll som vi producerat tillsammans med våra kunder. 

 

VIDEO

Video är innehåll med mycket hög påverkansfaktor. Varför? Det handlar om ansikten och vi människor är programmerade att ta in information från ansikten - röstläge, mimik, kroppsspråk sedan urminnes tider. Därför ger vi videos vår fulla uppmärksamhet. En medarbetare som brinner för sitt jobb, en expert som uttalar sig, en kund som intervjuas om sin upplevelse av företaget och dess lösning, - blir till starka påverkare. Dessutom fungerar video väldigt bra som format för smartphones.

Accigo - produktbriefing som kort beskriver Supportlösning

 

Wenell - serien 'Projektledarutmaningar' där Wenell hjälper sin målgrupp genom korta intervjuer med Wenells alla experter

gamechange - videointervju med Harry Briggs från Balderton Capital  om den Skandinaviska tech start-up scenen

 

KUNDCASE/CUSTOMER TESTIMONIAL

 

E&Y_Kundcase_Infotrader.jpg

 

 

Kundcase är ett enkelt och snabbt sätt att visa möjliga kunder vad andra i samma situation uppnått med hjälp av dina lösningar. 

Bra att lägga ut på hemsidan så att de tidigt kan skapa förtroende i säljprocessen. Också bra för säljarna att ha med sig som skriftligt material till säljmöten.

Exemplet här bredvid är från företaget InfoTrader där vi tog fram ett antal kundcase för att stödja en större säljkampanj.

INFOGRAPHICS

Infographics (infografik på svenska) sammanfattar data, samband snabbt och enkelt. Fungerar bra för att driva en fråga, hjälpa kunden att förstå ett område. Brukar delas ofta i sociala medier då upplevs ha stort värde och vara intressanta.

INFOGRAF_W_helena.png