Alla företag är idag publicister - vare sig de vill det eller inte. Bra publicerat innehåll driver både varumärkeskännedom, nykundsköp, uppsälj- och mersälj. Även lojalitet och återköp. Hemsidan är navet det kretsar ikring.
— Niklas Lohmann

Fastpris hemsidor optimerade för B2B- säljande företag

b2bweb.jpg

"Inga mer 'långresor' med webbyrån. Istället full fart framåt med B2B-marknadsprocesser som fungerar från dag ett."


Layout som följer dina B2B-köpares köpresa

B2B-beslutsfattare är ofta stressade. Oavsett om det är en VD, en projektledare eller en champion som arbetar för att sälja in just din lösning på sin organisation - så måste beslutsfattaren hitta informationen snabbt och enkelt. En hemsida som utstrålar ett första intryck av enkelhet - och som sedan levererar säljande innehåll på ett enkelt sätt gör att du vinner fler affärer.

Integrationer mot verktyg som MailChimp, zendesk mfl

Idag finns det mycket kostnadseffektiva molnverktyg som knyter an till affärsprocesser på din hemsida. Det kan röra sig om kundsupport, CRM, inbound marketing. Vi har färdiga integrationer i våra hemsidespaket - allt är förberett för verktyg som Mailchimp, TheDesk, GoogleAnalytics. De verktyg som ingår i ditt paket sätter vi upp tillsammans med dig - de som inte ingår kan du köpa till senare till fasta - och mycket prisvärda - priser.

Sociala medier-funktioner redan på plats

Vi har valt ut ett antal sociala medier funktioner och sett till att integrationerna fungerar. Allt så att dina besökare kan dela och sprida ditt innehåll på facebook, g+, twitter, linkedin osv., så att du enkelt kan kurera innehåll, övervaka vad som sägs om ditt varumärke och dina produkter. Vi följer hela tiden utvecklingen och bygger vidare på det vi ser ger resultat.

Utbildningsmaterial och checklistor - Feverpitch University (BETA)

Vi vill att du skall lyckas. Därför utvecklar vi just nu ett Feverpitch University - fullt av material som på olika sätt stödjer din B2B marknadsföring. Videos, checklistor, mm.